PowerLock containersloten

Het nut van een goed containerslot
Een container wordt vaak onbeheerd achtergelaten op een buitenterrein en dan is het zeker aan te raden om een goed containerslot te gebruiken. Niemand wil dat derden zonder toestemming de deuren van de container kunnen openen, dat geldt helemaal als er sprake is van waardevolle inhoud in de container. Ook voor het beveiligen van zeecontainers is een PowerLock containerslot een uitstekende keuze.
Het gebruik van een containerslot voorkomt dat de deuren geopend kunnen worden door personen die daar geen bevoegdheid voor hebben. Het is dan ook een bewezen middel op het gebied van diefstalpreventie. Er zijn op het gebied van containersloten diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat voor vrijwel ieder type container een goed passend containerslot beschikbaar is.

Containerslot kenmerken
Er zijn twee categorieën containersloten: demontabel en vast op de container gemonteerd. Veel verzekeraars stellen voor diefstaldekkingen altijd de eis dat er sprake is van een containerslot. Uiteraard kan bij de eigen verzekeraar worden nagegaan wat de voorwaarden zijn ten aanzien van het containerslot om tegen diefstal verzekerd te zijn. Er is natuurlijk nog een voordeel verbonden aan PowerLock containersloten en dat is dat deze sloten aan testen zijn onderworpen en in de praktijk ruimschoots bewezen zijn als optimaal beveiligingsmiddel tegen diefstal.

Tips voor gebruik
We geven graag tips voor gebruik van een containerslot. Eén van de belangrijkste containerslot kenmerken waarmee rekening gehouden is tijdens het ontwerp is de gebruiksvriendelijkheid van het slot. Het is wel zo aangenaam als het slot op een gemakkelijke manier kan worden gebruikt met het afsluiten van de toegang en het weer toegang krijgen tot de container. Uiteraard is het ook belangrijk dat er rekening wordt gehouden met geschikt gebruikt. Niet elk containerslot is zondermeer voor iedere container geschikt als preventiemiddel tegen diefstal. Let bij het kopen van een containerslot ook op specifieke kenmerken, zoals of het slot past op een grote meerderheid van containers en hoeveel sleutels er worden bijgeleverd. Ook is het van belang dat het containerslot opvalt, zodat het potentiële onwelwillende personen afschrikt. Het gaat inbrekers er namelijk om zo snel mogelijk binnen te komen en als er sprake is van een beveiligingsslot dat opvalt, dan heeft dat zeker een preventieve werking. PowerLock brengt meerdere sloten op de markt beschikbaar in uiteenlopende prijsklassen en toepassingen, zodat altijd het perfecte containerslot kan worden gekocht. Naar de PowerLock containersloten >>

×

Hallo!

Klik op een van onze medewerkers om een live chat sessie te beginnen.

× Vragen?