HEATEK is 1 van de eigen merken van VADAC

Home / Nieuws / HEATEK is 1 van de eigen merken van VADAC

HEATEK is 1 van de eigen merken van VADAC

42v Verwarmingsfolie
De HEATEK vloerverwamingsfolie is speciaal ontworpen om direct onder de vloer te installeren. De 33cm brede folie kan makkelijk op lengte afgeknipt worden. Door de stroken aan elkaar te koppelen dmv het HEATEK koppelsetje, kunt u eenvoudig de gehele caravan of campervloer bedekken met folie. De isolatievloer zorgt ervoor dat de warmte omhoog gestimuleerd wordt en er geen warmte verloren gaat door de koude ondervloer. De folie werkt u vervolgens af met vinyl, tapijt of laminaat. De bijgeleverde transformator zorgt voor een veilige 42V spanning, zodat u zorgeloos kunt genieten van een behaaglijke temperatuur onder uw voeten.

Verwarmde vloerkleden
Heeft u geen zin om de gehele vloer van uw caravan of camper te voorzien van vloerverwarming, maar u heeft wel behoefte aan warme voeten? Dan heeft HEATEK de ideale oplossing voor u. De HEATEK verwarmde vloerkleden bestaan uit hoogwaardig tapijt voorzien van een 230V verwarmingselement. Het is dus enkel een kwestie van de stekker in het stopcontact steken en binnen 5 minuten heeft u warme voeten waar u maar wilt. De HEATEK verwarmde vloerkleden zijn leverbaar in 4 standaard afmetingen en 3 verschillende kleuren. Maatwerk is op aanvraag mogelijk.

Antivries kabels
In de winter heeft de kampeerder vaak last van bevroren leidingen. Dit is nu verleden tijd met de HEATEK anti-vries kabel. Deze kabel wordt eenvoudig om de leiding heen gewikkeld en vervolgens vast gezet met een ty-wrap of duck-tape. Een ingebouwde automatische thermostaat zorgt ervoor dat de kabel inschakelt bij 3°C en uitschakelt bij 10°C. U hoeft dus zelf niets in de gaten te houden en kunt onbezorgd van uw wintersport vakantie genieten. De HEATEK anti-vries kabel verbruikt 12W per meter en is dus zeer voordelig in verbruik.

RVS boilertank
Een veel voorkomend probleem in de caravanmarkt is vanaf nu verleden tijd:
U haalt de caravan uit de winterstalling, vult de watertank en een aanzienlijke hoeveelheid water stroomt uw caravan in. De oorzaak is een scheur in de kunststof behuizing van de boiler. Deze scheur is veroorzaakt door water wat in de boiler is achtergebleven en is bevroren in de winter. De oplossing is de HEATEK boiler tank; een vorstbestendige tank gemaakt van hoogwaardig RVS. Het warmte-element en de buitenmantels van de originele tank kunnen makkelijk worden overgezet op de nieuwe RVS tank. Daarnaast heeft de HEATEK RVS boilertank 20% meer inhoud dan de originele tank. Met de nieuwe HEATEK RVS boilertank houd u gegarandeerd droge voeten.