0 items Login

Satenne Service & Support

In het geval je er als gebruiker van Satenne met de dealer niet uit komt, kun je rechtstreeks contact met ons opnemen voor service & support. VADAC verzorgt onderhoud, reparatie en garantie voor alle door haar geleverde antennes. We proberen u eerst telefonisch of per email te helpen en verwijzen u bij voorkeur door naar een gecertificeerd Satenne Servicepunt bij u in de buurt door.
Heeft u service nodig? Stuur dan een mail met een korte probleemomschrijving naar info@vadac.com met daarbij in ieder geval als onderwerp “service aanvraag Satenne”, het type Satenne en uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan zsm. contact met u op.
Bij urgente problemen kunt u ons ook telefonisch benaderen.
Controleer in alle gevallen eerst dat de stroomvoorziening naar de antenne in orde is, de ervaring leert namelijk dat een slechte accu en/of slechte verbindingen vaak de oorzaak zijn van storingen in de antenne. Daarnaast dienen de ontvanger en TV uiteraard correct te werken en goed aangesloten zijn. Kies uw antenne hieronder voor meer informatie. Binnenkort plaatsen we hier meer tips en tricks om u te helpen zelf de meeste problemen te kunnen oplossen.

×

Hallo!

Klik op een van onze medewerkers om een live chat sessie te beginnen.

× Vragen?