0 items Login

TV's met ontvanger

Welke tv is het meest geschikt voor camper of caravan?
Het zoeken naar een televisie voor camper of caravan is anders dan het zoeken naar een tv voor thuis.
Zo moet je rekening houden met de stroom, geschiktheid voor een (automatische) schotel, de afmetingen en een ruime kijkhoek. We helpen je graag met nuttige tips bij het kiezen van de ideale tv voor caravan en camper.
– Kies een 12 volt aansluiting voor stroom
Zowel een caravan als een camper beschikken over een 12 volt boordnet. Het is belangrijk dat je een televisie met een 12 volt aansluiting kiest en die bovendien voorzien is van een groot spanningsbereik. Via het 12 volt boordnet van de caravan of camper voorzie je de tv van stroom. Let op dat ook de de benodigde 12 volt kabel met de tv meegeleverd wordt, zodat je geen losse hoeft te kopen.
– Kijk tv via een smartcard
Voor betaalde diensten zoals CanalDigitaal en Joyne is een tv met een CI ingang een handige keuze. De CI module met de smartcard van je provider steek je in deze ingang. Je hoeft geen losse ontvanger te installeren. Op deze manier bespaar je niet alleen ruimte en stroom, je hebt ook maar 1 afstandsbediening nodig. Let op: de CI module wordt nooit met de tv meegeleverd en dient los aangeschaft te worden.
– Het grootste en scherpste beeld is niet nodig
In een camper of caravan zit je dicht bij de televisie. Een schermformaat van 22 inch is daarom voldoende. Dit betekent dat je niet de grootste en duurste 4K UHD tv hoeft te kopen. Je ziet het verschil in scherpte tussen 4K en Full HD namelijk pas goed op een grotere tv. Met name de breedte van de televisie is van belang bij het inbouwen in camper of caravan: 22 inch is 51 cm breed
– Kijk films via een ingebouwde mediaspeler
Wil je op vakantie van je eigen films of series genieten? Kies dan een televisie met een ingebouwde mediaspeler. Op deze manier bekijk je beelden vanaf een usb stick of externe harde schijf. Zo hoef je geen losse dvd speler mee te nemen.

Satenne inruil weken!

Krijg € 400,- korting op een Satenne R3 bij inlevering van uw oude schotel!

Als u geen oude schotel heeft om in te ruilen, kunnen wij altijd nog een persoonlijk aanbod maken!

×

Hallo!

Klik op een van onze medewerkers om een live chat sessie te beginnen.

× Vragen?