TV's met ontvanger

Welke tv is het meest geschikt voor camper of caravan?
Het zoeken naar een televisie voor camper of caravan is anders dan het zoeken naar een tv voor thuis. Zo moet je rekening houden met de stroom, geschiktheid voor een (automatische) schotel, de afmetingen en een ruime kijkhoek. We hebben de ideale tv voor caravan en camper.
– 12 volt aansluiting voor stroom
Zowel een caravan als een camper beschikken over een 12 volt boordnet. Het is belangrijk dat je een televisie met een 12 volt aansluiting kiest die bovendien voorzien is van een groot spanningsbereik. Via het 12 volt boordnet van de caravan of camper voorzie je de tv van stroom. Ook de benodigde 12 volt kabel wordt met de tv meegeleverd, zodat je geen losse hoeft te kopen.
– Kijk tv via een smartcard
Voor betaalde diensten zoals CanalDigitaal en Joyne is de tv voorzien van een CI ingang. De CI module met de smartcard van je provider steek je in deze ingang. Je hoeft geen losse ontvanger te installeren. Op deze manier bespaar je niet alleen ruimte en stroom, je hebt ook maar 1 afstandsbediening nodig. Let op: de CI module wordt nooit met de tv meegeleverd en dient los aangeschaft te worden.
– Het grootste en scherpste beeld is niet nodig
In een camper of caravan zit je dicht bij de televisie. Een schermformaat van 22 inch is ideaal. Dit betekent dat je niet de grootste en duurste 4K UHD tv hoeft te kopen. Je ziet het verschil in scherpte tussen 4K en Full HD namelijk pas goed op een grotere tv. Met name de breedte van de televisie is van belang bij het inbouwen in camper of caravan: 22 inch is 51 cm breed
– Kijk films via een ingebouwde mediaspeler
Wil je op vakantie van je eigen films of series genieten? Dat kan met de ingebouwde mediaspeler. Op deze manier bekijk je beelden vanaf een usb stick of externe harde schijf. Ook een losse dvd speler kan aangesloten worden.

Showing the single result

×

Hallo!

Klik op een van onze medewerkers om een live chat sessie te beginnen.

× Vragen?