Over VADAC

VADAC maakt kamperen comfortabel

VADAC is een groothandel in technische accessoires voor campers, caravans en boten. In 1997 startte VADAC met haar eerste merk PowerLock en heeft daar in de loop der jaren 7 eigen merken aan toe kunnen voegen: SATENNE, P1, Coolmac, HEATEK, TRUSTER, OdeSea en PowerAce. Drijfveer is om merken te ontwikkelen die meerwaarde bieden. Door onze eigen kijk op design is het resultaat altijd een uniek product waarbij gebruiksgemak, kwaliteit en levensduur voorop staan. Producten worden voornamelijk via dealers geleverd waarbij VADAC als groothandel fungeert met een eigen magazijn voorzien van ruime voorraad. Dealers worden ondersteund door technische trainingen, promotiemateriaal en marketing.

Sterke merken
VADAC bouwt continu aan de 8 eigen merken waarvan de meeste inmiddels een onderscheidende en relevantie marktpositie innemen. SATENNE is het merk voor automatische schotels en televisies voor campers en caravans, P1 is de door de ANWB bekroonde en ook door professionals gebruikte caravanmover, Coolmac is de baanbrekende warmtepomp voor de caravan, HEATEK is de onbetwiste marktleider in infrarood vloerverwarming, TRUSTER is een begrip in slaapcomfort, PowerAce biedt slimme oplossingen op het gebied van energie, PowerLock beveiligt mobiele objecten en OdeSea staat voor innovatieve watersport accessoires zoals onze iconische inklapbare TR-60 buitenboordmotortrolley en de diepzwarte boothoezen. Steeds meer producten van VADAC vinden hun weg vanuit Deventer naar verkooppunten over de hele wereld.

Overtuigen op verrassende wijze
VADAC legt een sterke focus op de kwaliteit van het product en wil 100% achter de eigen producten kunnen staan. Dat is te zien aan de manier waarop producten ontwikkeld worden. Vanuit de eigen technische dienst, van dealers en consumenten ontvangt het bedrijf veel feedback over bestaande producten. Dat wordt direct vertaald naar mogelijkheden om producten verder te verbeteren en ontwikkelen. Het bedenken en ontwikkelen van de producten gebeurt in Nederland. Deze wijze van werken stelt VADAC in staat op een ongeëvenaarde, verrassende manier tegemoet te komen aan de wensen van de markt.

Meerwaarde staat voorop in alles
VADAC opereert vanuit het strategisch in Deventer gevestigde kantoor. Productontwikkeling en productie vinden plaats in huis en in samenwerking met gerenommeerde partners. De combinatie van een compacte, professionele organisatie en de samenwerking met externe partijen zorgt ervoor dat VADAC een betrouwbare partner is die unieke en kwalitatief hoogwaardige producten biedt met een duidelijke meerwaarde.

Comfort vergroten
De producten en merken van VADAC hebben zonder uitzondering een eigen, unieke uitstraling. Het bedrijf produceert ook onder private label voor internationale A-merken. De innovatieve producten van VADAC vergroten het comfort in boten, caravans  en campers.

×

Hallo!

Klik op een van onze medewerkers om een live chat sessie te beginnen.

× Vragen?