Over VADAC

Home / Over VADAC

Over VADAC

VADAC Een hoger niveau in de caravan-, camper- en watersportmarkt

VADAC is een toonaangevende leverancier voor technische accessoires van caravans, campers en boten. Sinds de start van het bedrijf in 1997 is VADAC op zoek naar oplossingsgerichte producten. Drijfveer is om producten te ontwikkelen die de consument verrassen. Of het nu gaat om productverbeteringen of geheel nieuwe producten, het doel is altijd een product waarbij gebruiksgemak, kwaliteit en levensduur voorop staan.

Sterke merken – Made in Deventer  VADAC bouwt continu aan de 8 eigen merken waarvan de meeste inmiddels een onderscheidende en relevantie marktpositie innemen. SATENNE is het merk voor volautomatische satelliet antennes voor campers en caravans, P1 is de door de ANWB bekroonde en door professionals gebruikte caravanmover, Coolmac is de baanbrekende airconditioner voor de caravan, HEATEK is de onbetwiste marktleider in elektrische vloerverwarming, TRUSTER is een begrip in slaapcomfort, PowerAce biedt slimme oplossingen op het gebied van energie, PowerLock beveiligt mobiele objecten en OdeSea staat voor innovatieve watersport accessoires zoals de bekende inklapbare TR-60 buitenboordmotortrolley en de diepzwarte boothoezen. Steeds meer producten uit de VADAC range worden in Deventer geproduceerd.

Overtuigen op verrassende wijze  VADAC legt een sterke focus op de kwaliteit van het product. De medewerkers willen 100% achter hun producten kunnen staan. Dat is te zien aan de manier waarop producten ontwikkeld worden. Vanuit de eigen technische dienst, van klanten en consumenten ontvangt het bedrijf veel feedback over bestaande producten. Deze feedback wordt direct vertaald naar mogelijkheden om producten verder te verbeteren en ontwikkelen. Het bedenken en ontwikkelen van de producten gebeurt in Nederland en directeur Marco van Rooijen speelt hier zelf een grote rol bij. Deze wijze van werken stelt VADAC in staat op een ongeëvenaarde, verrassende manier tegemoet komen aan de wensen van de markt.

Meerwaarde staat voorop in alles VADAC opereert vanuit het strategisch in Deventer gevestigde kantoor. Voor productontwikkeling en productie werkt VADAC met gerenommeerde partners. De combinatie van een compacte, professionele organisatie en de samenwerking met externe partijen zorgt ervoor dat VADAC een betrouwbare partner is die unieke en kwalitatief hoogwaardige producten biedt met een duidelijke meerwaarde.

Aantrekkelijkheid vergroten De producten en merken van VADAC hebben een eigen, unieke uitstraling. Het bedrijf produceert ook onder private label voor internationale A-merken. Met de innovatieve producten VADAC wil de aantrekkelijkheid van boten, caravans  en campers vergroten. Of deze producten nu af fabriek gemonteerd worden of later toegevoegd worden, ze moeten bijdragen aan de verkoop van caravans, campers en watersportaccessoires. VADAC wil zo de caravan-, camper- en watersportmarkt naar een hoger niveau tillen en daarmee de aantrekkelijkheid vergroten.